A lovarda

A Barna Party Lovarda a Dunakanyar szívében található, a Vác és Verőce között kanyargó 12-es főút 2 és 3 kilométerkő között és a mellette futó kerékpár út közvetlen szomszédságában.
A családi hangulatú lovarda bejáratánál ne tévessze meg a lovagolni vágyókat a zárt kapu látványa, mely csak a lovak, kutyák és cicák védelmét szolgálja, vendégeink előtt mindig nyitva áll.

A tökéletes adottságokkal rendelkező lovardában nem csak a lovaglóbérlettel rendelkező lovasainknak van lehetősége az edzéseken való részvételre, azokhoz a lovasokhoz is szólunk, akik csak kíváncsiságból, vagy hirtelen felindulásból szívesen kipróbálnák a lovaglás örömét.
A Barna Party Lovardában nem kell napokat várni a lovasleckékre, ha az egyik lovunk a karámban unalmában épp a lepkéket kergeti, vendégeinknek csak annyi türelemmel kell lenniük, míg kiszemelt lovuk hátára nyereg kerül és máris megkezdődhet az oktatás.

A száron való vezetéstől, a futószáras oktatáson és az osztálylovagláson át, egészen a díjlovas- és díjugrató edzésre is lehetőség van.
Lovaink alkalmassági vizsgával rendelkeznek, mely során nem csak küllemileg, egészségileg, hanem idegrendszeri és viselkedési szokásaik terén is, szakemberek által megbízhatónak és alkalmasnak minősültek.

Ezek tudatában bátran kijelenthetjük, hogy lovardánk alkalmas akár 3-4 éves gyermekek biztonságos lovagoltatására is, mely idő alatt a szülők nyugodtan ránk bízhatják gyermekeiket. Szakképzett oktatóink lovasoktatás és edzéstartás terén is gyakorlattal rendelkeznek, valamint megbízhatóak.
Nálunk nincs korhatár, mindenkinek megtaláljuk a megfelelő lovat és a megfelelő, személyre szabott feladatot, amiben garantáltan jól fogja érezni magát és egy boldog óra emlékével megy haza.
Reméljük, hogy hamarosan találkozuk, addig is jó csemegézést kívánunk a Galériában található lovaink, kutyáink és cicáink főszereplésével készült fényképek között.